social

Bérelhető eszközök rendezvényre, kölcsönözhető eszközök rendezvényre.


GYORS AJÁNLATKÉRÉS
ÖSSZEÁLLÍTOM A KELLÉKEIMET
Kezdőlap Eszközök
GYIK Kapcsolat Viszonteladók

Képgaléria

Képgaléria

Világító bútorok

Világító bútorok

A hangulatfények minden rendezvényt feldobnak. Tekintsd meg referenciaképeinket a bérelhető világító bútorokról, nyűgözd le a vendégeket ezzel az újdonsággal!

Állófogadás

Állófogadás

Ami ma Magyarországon elérhető party-eszköz, azt mi biztosítani tudjuk partnereinknek. Tekintse meg könyöklőasztalainkat és egyéb állófogadáshoz szükséges berendezéseinket, referencia képeinken.

Bútor kínálat

Bútor kínálat

Koktélasztal, büféasztal, könyöklő, sörpad, szék, kanapé bérlése. Minden ami egy rendezvény szükséges berendezése lehet. Tekintse meg bútor kínálatunk.

Büféasztal variációk

Büféasztal variációk

Az állófogadások, koktélpartik elengedhetetlen kelléke a büféasztal, melyet minden vendég igénybe vesz, így minősége, elrendezése kiemelkedően fontos szempont.

Céges rendezvények

Céges rendezvények

Ha ki sem lát a feladatai közül, bízza ránk a szükséges eszközök összeállítását, szállítását. Segítünk a tökéletes céges rendezvény megszervezésében.

Esküvő

Esküvő

Kérje segítségünk, és mi megvalósítjuk álmai esküvőjét. Tanácsadás, eszközbérlés, szállítás egy helyen.

Karácsonyi rendezvények

Karácsonyi rendezvények

Szakértők vagyunk az ünnepi hangulat teremtésében. Amennyiben céges karácsonyi rendezvényt tervez, bátran kérje segítségünk.

Körasztalos ültetés

Körasztalos ültetés

A körasztalos ültetés tökéletes lehet díszvacsorákon, esküvőkön, céges rendezvényeken. Bízza ránk a dekorációt.

Lounge kanapék

Lounge kanapék

Helyezze kényelembe vendégeit kanapéinkon. Segítünk az összeállításban, elrendezésben, szállításban.

Szabadtéri rendezvények

Szabadtéri rendezvények

A nyári és őszi időszak elsősorban a szabadtéri rendezvények, családi napok és különböző fesztiválok jegyében zajlik. Több éves szakmai tapasztalatunkkal segítünk Önöknek a szervezésben.

Színes spandex huzatok

Színes spandex huzatok

Elegáns megoldások nemcsak fekete-fehérben születhetnek, egy merészebb döntéssel még hangsúlyosabbá tehetünk egyes elemeket maradandó emlékeket hagyva vendégeinkben.


Háttérben a megoldás

Ügyfeleink nemcsak eszközöket szeretnék kölcsönözni, hanem megoldásokat keresnek. Megoldásokat arra, hogy elégedetté tegyék vendégeiket és emlékezetessé rendezvényeiket.

Háttérben a Csapat

Hisszük, hogy minden sikeres rendezvény szervezõje mögött állnia kell egy biztos háttérszolgáltatónak, aki specialista, professzionalista és tevékenységével ügyfelei sikereit kívánja elõmozdítani.

Háttérben a Design

Szolgáltatásainkkal hangulatot teremtünk. Tudjuk, hogy egy étkezés élményét a környezet is döntõen meghatározza.

Hírlevél
Köszönjük, hogy feliratkozik hírlevelünkre!
fényfüzér

Időtálló fényfüzér dekoráció

Akár egy hangulatos kerti partit tervezünk a barátokkal, vagy épp a nagy nap előtt állunk, egy fényfüzér dekoráció ugyanolyan hangulatteremtő kiegészítői lehetnek egy exkluzív étterem megnyitójának is, mint cégünk egy sorsfordító eseményére szervezett összejövetelének.

Színes spandex huzat, céges rendezvényre

Színesben látjuk a világot, a színes spandex huzatokkal

Minden céges rendezvény egyik legfontosabb szempontja, hogy a rendezvény részleteiben felismerhetőek legyenek a cég jellemzői, mint a színvilág, a profil vagy a legfontosabb termékei, téve mindezt stílusosan, az alkalomhoz illően. Erre lehetnek jók a színes spandex huzatok.

Őszies stílusú rendezvények

Az évnek ismét azon szakához érkeztünk, amikor a nap sugarai bár lesütnek ránk, de már nem melengetnek, és a pár héttel ezelőtt még óhajtott hűvös szellő most fagyos karmaival mar a kabátunkba. A didergősbe forduló időjárás ellenére élvezzük a pompás őszi színkavalkádot, mellyel álomra hajtja fejét a világ, és merítsünk ihletet a természet által kínált lehetőségekből. Így fest egy őszi stílusú rendezvény!    


Eszközbérlés céges rendezvényre Eszközbérlés szabadtéri rendezvényre Eszközbérlés esküvőre Rendezvény eszköz bérlés Abrosz bérlés Koktélasztal bérlés Világító bútor bérlés Eszközbérlés Teríték bérlés Kellékbérlés Szabadtéri esküvői kellékek bérlése Sörpad bérlés Sátor bérlés Bútor bérlés Eszközbérlés Kellékbérlés

Setup Event Kft. 2017

Honlapkészítés, webdesign: Expedient | Marketing tanácsadás, keresőoptimalizálás: Marketing Professzorok