Képgaléria

Szabadtéri rendezvények
A tavaszi, nyári, őszi időszak lehetőséget ad rá, hogy szabadtéren gyűljünk össze, a Setup pedig bútorok, eszközök terén maximálisan felkészült a kültéri rendezvények kiszolgálására.
Rendezvénysátrak
Egy kültéri rendezvény minden esetben ki van téve az időjárás viszontagságainak, ám a Setup sátraival minden körülményre fel lehet készülni a szabad ég alatt is.
Lounge bútorok
Helyezze kényelembe vendégeit kanapéinkon! Ha szeretné komfortosan leültetni vendégeit, kattintás után talál néhány megoldást!
Fogadások, körasztalos ültetések
Álló vagy ültetett, kül- vagy beltéri, mindegy, egy rendezvényen mindenképpen szükség van bútorokra, és mi azt is tudjuk, hova, mi kell!
Karácsonyi rendezvények
Az év egyik legfontosabb közös eseménye a szeretet ünnepe: céges vagy privát karácsonyi összejövetelek berendezéseire talál néhány példát galériánkban.
Esküvők
Ha a nagy nap megvalósítását nem akarja kiengedni a kezéből, a Setup a megoldás! Tekintsen meg néhány pompás esküvői variációt!
Céges rendezvények
Ha munkahelyi sajtótájékoztató, termékbemutató vagy partnertalálkozó a téma, a tapasztalatunkra nyugodtan építhet, segítünk a tökéletes céges eszközök kiválasztásában. Egy állófogadásnak- vagy koktélpartinak a lelke lehet egy jól elhelyezett és elrendezet...
Világító bútorok
Egy hangulatosan megvilágított rendezvény fénye lehet egy világító bútor, különösen egy esti kertipartin. Kattintson, és képzelje el, hogyan dobná fel összejövetelét egy világító kanapé!
# Igyunk meg egy kávét

Beszéljük meg, hogy
mire van szüksége.

Kapcsolat