3+1 szuper érv a világító bútorok mellett

Szintet lépve a hangulatkeltéstől, ha egyenesen a vendégek elkápráztatása a cél, a világító bútorok nem okoznak csalódást. Már soroljuk is, hogy miért.

Legyen szó akár családi eseményről, akár nagyobb létszámú szakmai rendezvényről, egy biztos: házigazdaként vagy szervezőként mindenki szeretne tovább menni annál, hogy „megoldja” a berendezés és a hangulat kérdését. Gyakran inkább már az a cél, hogy a vendégeket az első pillanatban elvarázsoljuk, vagy olyan meglepetést szerezzünk, amitől leesik az álluk, amitől wow-élményük lesz a rendezvényen. Ebben segíthetnek például a világító bútorok is, amelyekkel a különleges hangulattól egy szintet tovább lépve, a vendégek elkápráztatását várhatjuk.   

Világító bútorok: 3+1 szuper érv, miért érdemes ezekben gondolkodni

1. Változatos színek és formák: Többféle típus, szín és méret választható, a világító könyöklőtől a kockákon át az íves ülőkékig, kanapékig, és ezek igény szerint variálhatók. Így akár egy beltéri rendezvényt, akár az esemény egyetlen kis szegletét (például a bár környékét), vagy egy nagyobb kerti partit be lehet rendezni világító bútorokkal.

2. Nem fogyasztanak sok energiát: Ezek a berendezések LED technológiával működnek, ami nem fogyaszt sokat. Ráadásul vezeték nélkül, akkumulátorral lehet őket használni, így drótok, kábelek és egyéb zavaró részletek nélkül üzemelhetők be.
Set-Up világító bútorok rendezvényre.jpg 151.83 KB

3. Kültéren és beltéren, minden évszakban: Képzeljen el egy születésnapi bulit, ahol világító bútorok gondoskodnak az extra hangulatvilágításról, vagy nyáron egy kerti partit, ahol naplemente után az asztalok és ülőalkalmatosságok fénye dobja fel a sötét tereket. A LED-es bútorokkal érdemes kültéri és beltéri rendezvényben is gondolkodni, bármely évszakban. Az időjárás viszontagságaitól óvni kell őket, de például egy hűvösebb estét épp olyan jól átvészelnek a szabadban, mint egy forró, csillagfényes nyári éjszakát.

+1: Bérelhetők: Tudjuk, hogy minden rendezvényszervezőnek egy megadott költségkereten belül kell maradnia, épp ezért sokan kapásból elvetik a különleges opciókat. A világító bútorok kapcsán viszont van egy jó hírünk: nem kell megvásárolni ezeket – elég az esemény idejére kibérelni.

A Set-up is széles kínálattal, többféle funkciójú, formájú és színű bútordarabbal áll az Önök rendelkezésére. Legyen szó kisebb vagy egészen nagy rendezvényről, mi az Önök igényeihez alkalmazkodva tudunk komplex megoldási javaslatokkal szolgálni. Vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig kiváló eszközeinkkel, gördülékeny lebonyolítással segítjük rendezvénye tökéletes megvalósulását. 

Hasonló cikkek

Bérelhető food truck
Mozdítsa meg a gasztronómia határait! Food Truck bérlése a Set Up Event-nél
Food truck bérlés: az Ön rendezvényére is van ötletünk!
Ki ne imádná a jópofa, vidám, mennyei ételeket kínáló kis kocsikat? Food truck bérlés szolgáltatásunkkal az Ön rendezvényén is ott lehetnek.
Évnyitó partnertalálkozó szervezése
A Setup Event csapatával továbbra is lelkesen dolgozunk azon, hogy segítsünk önnek a hatékony és emlékezetes rendezvények megvalósításában. Érdemes má...
🌟Hogyan készülj fel az év végi rendezvényekre – emlékeztető 🌟
Reméljük, hogy ez a szezon mindenki számára sikeres és boldog eseményekkel teli lesz!
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.