3 jó ok, amiért érdemes rendezvénysátrat bérelni

Visszahívás kérése

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Tavasztól egyre bátrabban tervezzük a szabadba eseményeinket, ahol jó szolgálatot tehetnek a rendezvénysátrak. Íme, néhány jó érv a miértekre.

  • Ahogy a télnek búcsút intünk, úgy merül fel egyre többször és egyre határozottabban annak a lehetősége, hogy rendezvényeinket szabadtéren tartsuk. Legyen szó céges vagy családi eseményről, egy dolog biztos: ilyenkor nem árt, ha gondolunk egy rendezvénysátor beszerzésére is. Ez jelentheti a bérlést (nem kell feltétlenül megvásárolni, főleg, ha egyelőre csak egy alkalomban gondolkodunk) – lássuk hát, hogy miért jó döntés!

Rendezvénysátor-bérlés: 3 jó érvünk is van mellette:
  1. Többféle méretben és kivitelben elérhető. Legyen szó könnyűszerkezetes party sátrakról, amelyek aljzat nélkül, 3x3 vagy 6x3 méteres méretben elérhetők, vagy pagodáinkról, amelyek 5x5 méteresek és víztiszta, ablakos vagy teli oldalponyvás változatban is bérelhetők. Kis- és nagy épített rendezvénysátrainkat jó szívvel ajánljuk, és segítünk megtalálni közülük az Ön rendezvényéhez leginkább illőt.
  2. Sokoldalú: bármilyen rendezvényen használható. Legyen szó céges partnertalálkozóról, dolgozói vagy családi napról, termékbemutatóról, illetve családi kerti partiról, esküvőről vagy ballagási összejövetelről, biztosan megtalálja az eseményhez illőt – csomagajánlataink közt ide kattintva tájékozódhat az árakról, lehetőségekről. 
  3. Egy rendezvénysátor védelmet jelenthet az időjárás változékonysága ellen. Bár az időjósok talán kristálytiszta eget és napsütést jósolnak, ez nem garancia semmire. Kerekedhet egy zivatar, vagy a várt 18-20 fok helyett lehet 25, ami pedig már az erős napsütés elleni védelmet is szükségessé teszi. 
     
Rendezvénysátor-bérlés a Setuptól: ezért nyújtunk mi többet
  • A Setup legnagyobb erőssége, hogy a rendezvények kapcsán komplett megoldásokat kínálunk. Az Ön partnerei tudunk lenni már attól a pillanattól, hogy kitalálja, milyen rendezvényt szeretne szervezni, és elkezdenek körvonalazódni a részletek. Abban, hogy ehhez mire van szüksége, már a részletekbe menőkig tudunk segíteni. 
 
  • Tőlünk az igények felmérése (ami egy laza, de informatív beszélgetés) után komplett megoldási javaslatot/ ajánlatcsomagot kap, amit teljesen az Ön igényeire szabunk. Ennek elfogadása után a megvalósítást „önjáróan” vállaljuk: mindent kiszállítunk, felépítünk, mozgatunk, a végén pedig bontunk és elszállítunk. Így Ön a vendégeire és magára a programra koncentrálhat, illetve fogadhatja a dicséreteket a gördülékeny, minden tekintetben tökéletes lebonyolításért. 
 
A Setup tehát nemcsak eszközöket kölcsönöz, hanem hangulatot is teremt!

Bármilyen kérdéssel vagy további információval kapcsolatban kérjük, keressen minket bizalommal, a Setup csapata mindenben segítségére lesz!

Kérjen bővebb információkat és ajánlatot még ma!

Hasonló cikkek

5 eszköz, amelyek nélkül nincs kerti office party nyáron
Szépen csilingelő borospoharaktól a hangulatos napernyőig, avagy mi mindent érdemes felírni a listára egy laza pénteki kerti office party-hoz nyáron.
3+1 szuper érv a világító bútorok mellett
Ki ne imádná a hangulatos, különleges és extra látványt nyújtó világító bútorokat? A világító bútorok szolgáltatásunk használatával az Ön rendezvénye...
Bérelhető food truck
Mozdítsa meg a gasztronómia határait! Food Truck bérlése a Set Up Event-nél
Food truck bérlés: az Ön rendezvényére is van ötletünk!
Ki ne imádná a jópofa, vidám, mennyei ételeket kínáló kis kocsikat? Food truck bérlés szolgáltatásunkkal az Ön rendezvényén is ott lehetnek.
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.

Gyors ajánlatkérés
Visszahívás kérése

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.