5 eszköz, amelyek nélkül nincs kerti office party nyáron

Visszahívás kérése

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Szépen csilingelő borospoharaktól a hangulatos napernyőig, avagy mi mindent érdemes felírni a listára egy laza pénteki kerti office party-hoz nyáron.

Itt az igazi jó idő, és közeleg a nyár, amikor a péntek délutánokat sok cég szereti lazábbra venni, és akár az iroda teraszán, akár az épület udvarán egy kis összejövetelre csábítják a dolgozóikat. Ez lehet egy hangulatos, beszélgetős borkóstoló, de akár egy grillezős, ücsörgősebb összejövetel is. Bármilyen típusú rendezvény mellett teszi is le a voksát egy-egy cég, van pár alapvető eszköz, amelyeket érdemes felírni a listára, mert biztosan szükség lesz rájuk. Lássuk a listát, hogy mi nem hiányozhat egy laza, péntek délutáni office party-ról, így nyár elején.

5 nélkülözhetetlen eszköz a nyári office party-khoz, és néhány további ötlet
Kezdjük a legalapvetőbbekkel. Biztosan kelleni fognak poharak, azokból is többféle, hiszen a kollégák egy része borozni szeretne, mások sörösek, megint mások pedig nem isznak alkoholt. Érdemes új, koccintásnál szépen csilingelő poharakkal készülni a rendezvényre, amelyeket a kollégák örömmel töltenek majd újra.

Mivel sokan gondolnak a könnyed nyári falatokra is, elengedhetetlen a megfelelő számú tányér és evőeszköz beszerzése is. A papír és fa verzióknál sokkal elegánsabbak a hagyományos darabok, amelyekkel könnyebb és elegánsabb lesz az étkezés. Ennek megkönnyítésére érdemes néhány könyöklő asztalt is elhelyezni a rendezvény helyszínén, a nyári hangulat fokozására és a napvédelemre pedig napernyőkkel készülni.

Természetesen a grillfalatok akkor a legfinomabbak, ha helyben készülnek. De nem kell egyik kollégának sem külön fáradnia azzal, hogy beviszi a saját grilljét az irodába: ma már modern grillpultot is lehet bérelni gázpalackkal – ebben mi is tudunk segíteni –, de az is nagy sikert arathat a dolgozók körében, ha egy food truck parkol le az udvaron, és abból kérhetik a frissen a kerti office party-ra készült falatokat.
Setup-céges rendezvény a szabadban (9).jpeg 267.97 KB

Mire érdemes odafigyelni a kerti office party szervezésekor?
A szervezés mellett nem mindig van idő és lehetőség odafigyelni azokra a praktikus részletekre, amiktől igazán csillogó lehet a rendezvény. Érdemes tehát profi segítséget igénybe venni, egy olyan cég „személyében”, ahol minden apróságról gondoskodnak az eszközöket illetően, kézben tartva a praktikus dolgokat.

Mi, a Setupnál személyes konzultációval, igényfelméréssel, helyszínbejárással és szakmai tanácsadással is tudunk segíteni, hogy az office party-n minden eszköz a helyére kerüljön. Ezt a szó szoros értelmében véve is megoldjuk, ugyanis vállaljuk a bérelt eszközök kiszállítását, a pakolást, berendezést, majd az esemény végén bontjuk és vissza is szállítjuk a tőlünk bérelt tárgyakat.

Mindenre van megoldásunk, úgy, ahogy az Önnek és rendezvényének a lehető legmegfelelőbb – keressen minket bizalommal és találjuk ki együtt ezt a megoldást!  

Hasonló cikkek

Sátor vagy pavilon bérlés rendezvényre? Ezeket az eseményeket egész biztosan feldobja egy sátor vagy pavilon
4 rendezvénytípus, amelyet csak tovább színesíthet egy sátor vagy pavilon
3 jó ok, amiért érdemes rendezvénysátrat bérelni
Tavasztól egyre bátrabban tervezzük a szabadba eseményeinket, ahol jó szolgálatot tehetnek a rendezvénysátrak. Íme, néhány jó érv a miértekre.
3+1 szuper érv a világító bútorok mellett
Ki ne imádná a hangulatos, különleges és extra látványt nyújtó világító bútorokat? A világító bútorok szolgáltatásunk használatával az Ön rendezvénye...
Bérelhető food truck
Mozdítsa meg a gasztronómia határait! Food Truck bérlése a Set Up Event-nél
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.

Gyors ajánlatkérés
Visszahívás kérése

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.