Food truck bérlés: az Ön rendezvényére is van ötletünk!

Ha azt mondjuk, food truck, már rég nem a elnyűtt guruló büfékre gondolunk. Ezeknek a kis kocsiknak a világa, illetve megítélése elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt években – bizony, nem túlzás, hogy „food truck forradalom” történt. Ma már országszerte több mint 150 ilyen guruló büféből vehetünk ételt, ráadásul nem is akármilyet: a választék bőséges, a kocsikba szerelt technológiának és a szakácsok tudásának köszönhetően akár az éttermeket leköröző fogásokat is fogyaszthatunk food truckból, a lángostól a kürtőskalácson át a különleges hamburgerekig. Van már Food Truck szövetség, és évente többször is rendeznek Food Truck Show-t. Ezt a rajongást látva nem is csoda, ha egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy az ő rendezvényükön – legyen az esküvő, kerti parti vagy céges esemény – is legyen egy ilyen jópofa kis kocsi. Ebben mi is tudunk segíteni, hiszen bérelhető eszközeink mellett a food truck bérlés is felkerült az elérhető szolgáltatásaink listájára. Lássuk ennek részleteit röviden. 
 
Amerika vagy retró életérzés
„American Style” food truckjaink alumínium borításúak, és kétféle színben elérhetők: metál csillogó ezüst és egy „Ferrari” piros. Ami felszereltségüket illeti, belső méretük 3,5x2m, és 380V-ról, illetve 220V-ról is üzemeltethetők. A rozsdamentes hátsó pultnál ipari elszívó lett elhelyezve. Ezen kívül beépített hideg-meleg vizes vízrendszer is van (ez külső vagy belső csatlakozással is működtethető). Mosogatni a két mosogatómedence mindegyikében lehet, és egy kézmosó is helyet kapott odabent. A kiadó ablak eltolható, de akár teljesen ki is lehet venni. Végül, de nem utolsósorban a polcok, fiókok és egy tűzoltókészülék is a felszereltség részét képezi. 
 
Akihez a retró életérzés közelebb áll, az dió színű, fa borítású food truckunkba fog inkább beleszeretni. Fontos viszont, hogy csak a külcsín más, mint az amerikai stílusú kocsiknál, a méret és a felszereltség teljesen ugyanaz.
 
Food truck bérlés: nálunk ilyen egyszerű
Ha meghoztuk a kedvét a food truck bérléshez, vegye fel velünk a kapcsolatot, a teendőket akkor részletesen is megbeszéljük. De a lényeget itt is összefoglaljuk, néhány pontban. 
 
  1. A bérleti díjat előre utalással, vagy készpénzben rendezheti átvételkor. 
  2. Kaucióra is szükség lesz.
  3. A bérleti szerződést átadjuk, van idő átolvasni, a részleteket megismerni, majd aláírni.
  4. Megrendelőinket a házirend elfogadására is mindig megkérjük, ez egy külön dokumentum, amit a bérleti szerződéssel együtt írnak alá. 
  5. A bérléshez személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély is szükséges.
 
A büfékocsihoz igény szerint bérelhetők mindenféle hasznos kiegészítők és eszközök, úgymint:
 
  • indukciós főzőlap
  • thermo láda
  • rostlap
  • gőzpároló
  • grillpult
 
Ha profi és megbízható gépekre van szüksége a foodtruckhoz, akkor itt megtalálja a tökéletes megoldást.

A büfékocsik mindegyikénél rendben vannak a szükséges hatósági engedélyek a forgalomban tartáshoz. A kötelező biztosítást és a pest megyei matricát mi álljuk, a HACCP beszerzése viszont a megrendelő feladata.
 
Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné egy (vagy akár több) jópofa büfékocsival feldobni közelgő rendezvényét, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjen árajánlatot, és beszéljük át a részleteket – biztosak vagyunk benne, hogy az Ön eseményére is sikerül megtalálnunk a lehető legjobb food truck megoldást!

Hasonló cikkek

3+1 szuper érv a világító bútorok mellett
Ki ne imádná a hangulatos, különleges és extra látványt nyújtó világító bútorokat? A világító bútorok szolgáltatásunk használatával az Ön rendezvénye...
Bérelhető food truck
Mozdítsa meg a gasztronómia határait! Food Truck bérlése a Set Up Event-nél
Évnyitó partnertalálkozó szervezése
A Setup Event csapatával továbbra is lelkesen dolgozunk azon, hogy segítsünk önnek a hatékony és emlékezetes rendezvények megvalósításában. Érdemes má...
🌟Hogyan készülj fel az év végi rendezvényekre – emlékeztető 🌟
Reméljük, hogy ez a szezon mindenki számára sikeres és boldog eseményekkel teli lesz!
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.