Food truck bérlés: az Ön rendezvényére is van ötletünk!

Visszahívás kérése

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Ha azt mondjuk, food truck, már rég nem a elnyűtt guruló büfékre gondolunk. Ezeknek a kis kocsiknak a világa, illetve megítélése elképesztő változáson ment keresztül az elmúlt években – bizony, nem túlzás, hogy „food truck forradalom” történt. Ma már országszerte több mint 150 ilyen guruló büféből vehetünk ételt, ráadásul nem is akármilyet: a választék bőséges, a kocsikba szerelt technológiának és a szakácsok tudásának köszönhetően akár az éttermeket leköröző fogásokat is fogyaszthatunk food truckból, a lángostól a kürtőskalácson át a különleges hamburgerekig. Van már Food Truck szövetség, és évente többször is rendeznek Food Truck Show-t. Ezt a rajongást látva nem is csoda, ha egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy az ő rendezvényükön – legyen az esküvő, kerti parti vagy céges esemény – is legyen egy ilyen jópofa kis kocsi. Ebben mi is tudunk segíteni, hiszen bérelhető eszközeink mellett a rövid távú food truck bérlés is felkerült az elérhető szolgáltatásaink listájára. Lássuk ennek részleteit röviden. 
 
Amerika vagy retró életérzés
„American Style” food truckjaink alumínium borításúak, és kétféle színben elérhetők: metál csillogó ezüst és egy „Ferrari” piros. Ami felszereltségüket illeti, belső méretük 3,5x2m, és 380V-ról, illetve 220V-ról is üzemeltethetők. A rozsdamentes hátsó pultnál ipari elszívó lett elhelyezve. Ezen kívül beépített hideg-meleg vizes vízrendszer is van (ez külső vagy belső csatlakozással is működtethető). Mosogatni a két mosogatómedence mindegyikében lehet, és egy kézmosó is helyet kapott odabent. A kiadó ablak eltolható, de akár teljesen ki is lehet venni. Végül, de nem utolsósorban a polcok, fiókok és egy tűzoltókészülék is a felszereltség részét képezi. 
 
Akihez a retró életérzés közelebb áll, az dió színű, fa borítású food truckunkba fog inkább beleszeretni. Fontos viszont, hogy csak a külcsín más, mint az amerikai stílusú kocsiknál, a méret és a felszereltség teljesen ugyanaz.
 
Food truck bérlés: nálunk ilyen egyszerű
Ha meghoztuk a kedvét a food truck bérléshez, vegye fel velünk a kapcsolatot, a teendőket akkor részletesen is megbeszéljük. De a lényeget itt is összefoglaljuk, néhány pontban. 
 
 1. Alkalmi, 1 napos rendezvényre lehet bérelni.
 2. A bérleti díjat előre utalással, vagy készpénzben rendezheti átvételkor. 
 3. Kaucióra is szükség lesz.
 4. A bérleti szerződést átadjuk, van idő átolvasni, a részleteket megismerni, majd aláírni.
 5. Megrendelőinket a házirend elfogadására is mindig megkérjük, ez egy külön dokumentum, amit a bérleti szerződéssel együtt írnak alá. 
 6. A bérléshez személyi igazolvány, lakcímkártya, vezetői engedély is szükséges.
 
A büfékocsihoz igény szerint bérelhetők mindenféle hasznos kiegészítők és eszközök, úgymint:
 
 • indukciós főzőlap
 • thermo láda
 • rostlap
 • gőzpároló
 • grillpult
 
Ha profi és megbízható gépekre van szüksége a foodtruckhoz, akkor itt megtalálja a tökéletes megoldást.

A büfékocsik mindegyikénél rendben vannak a szükséges hatósági engedélyek a forgalomban tartáshoz. A kötelező biztosítást és a pest megyei matricát mi álljuk, a HACCP beszerzése viszont a megrendelő feladata.
 
Ha felkeltettük érdeklődését, és szeretné egy (vagy akár több) jópofa büfékocsival feldobni közelgő rendezvényét, vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérjen árajánlatot, és beszéljük át a részleteket – biztosak vagyunk benne, hogy az Ön eseményére is sikerül megtalálnunk a lehető legjobb food truck megoldást!

Hasonló cikkek

Új NUDE koktélpoharak
Emelje új szintre nyári rendezvénye fényét NUDE koktélpoharainkkal
Sátor vagy pavilon bérlés rendezvényre? Ezeket az eseményeket egész biztosan feldobja egy sátor vagy pavilon
4 rendezvénytípus, amelyet csak tovább színesíthet egy sátor vagy pavilon
5 eszköz, amelyek nélkül nincs kerti office party nyáron
Szépen csilingelő borospoharaktól a hangulatos napernyőig, avagy mi mindent érdemes felírni a listára egy laza pénteki kerti office party-hoz nyáron.
3 jó ok, amiért érdemes rendezvénysátrat bérelni
Tavasztól egyre bátrabban tervezzük a szabadba eseményeinket, ahol jó szolgálatot tehetnek a rendezvénysátrak. Íme, néhány jó érv a miértekre.
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.

Gyors ajánlatkérés
Visszahívás kérése

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.

Kérjen visszahívást

Kérjük adja meg a nevét és a telefonszámát, és kollégáink hamarosan visszahívják!

Az adatait megkaptuk, köszönjük! Kollégáink hamarosan jelentkezni fognak.