Kerti sütögetés


Itt az ideje elővenni a grillt!
 
Minden lehetőséget érdemes megragadni, hogy kiszakadjunk az aggasztó mindennapokból. Tegyük kicsit különlegesebbé a hétvégét, és izzítsuk be a grillt a kertben, a teraszon, a tetőn, az udvaron, vagy akár ha van rá lehetőség, az erkélyen!

Jó időt jósolnak a következő napokra, süssön hát a friss levegőn, és tegye egy kicsit füstösebbé a hétvégi menüt!

Minden grilltípusnak megvan az előnye, az elektromos készülékek általában kisebbek és ezáltal könnyebbek, ám tény, hogy a jellemző füstösséget nélkülözni kell. A gázzal működő sütők között már vannak nagyobb kapacitásúak, ezek használata mellett a takarításuk is könnyű. A faszenes grill viszont a klasszikus élményt nyújtja, és a tüzelőanyag sem probléma, a faszén könnyen tárolható.

Ám igaz, hogy a sütéshez kell némi tapasztalat, a hőmérséklet szabályozása nem olyan egyszerű, mint modernebb társaik esetében, ám az íz kárpótol mindenért! A faszenes grillezés esetében a kulcs a parázs előkészítése. Faszénnel akkor a leghatékonyabb a sütés, ha már nem lángol a parázs, hanem vörösen izzik. A már izzó parazsakat érdemes kicsit megmozgatni, megforgatni, hogy egyenletesen adják le a megfelelő hőt. Utóbbit a grill szellőzőnyílásaival is szabályozhatjuk.

És ha esetleg valami hiányzik otthonról a családi grillezéshez, a Setupra számíthat, legyen akár szó a sütéshez szükséges kiegészítőkről, vagy a kerti étkezés kellékeiről.


Hasonló cikkek

Visszatérés a konferenciákhoz
Az ősz beköszöntével újra lehetőség nyílik a személyes találkozókra és konferenciákra.
Bérelhető Finger Food varázs
A finger food olyan könnyen fogyasztható étel, amit kézzel lehet enni, és általában egyetlen harapással elfogyasztható.
Bérelhető food truck
Mozdítsa meg a gasztronómia határait! Food Truck bérlése a Set Up Event-nél
Mi összerakjuk, Ön kiválasztja!
A Setup Event gondoskodik az ajánlati csomag összeállításáról
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.