Kerti sütögetés


Itt az ideje elővenni a grillt!
 
Minden lehetőséget érdemes megragadni, hogy kiszakadjunk az aggasztó mindennapokból. Tegyük kicsit különlegesebbé a hétvégét, és izzítsuk be a grillt a kertben, a teraszon, a tetőn, az udvaron, vagy akár ha van rá lehetőség, az erkélyen!

Jó időt jósolnak a következő napokra, süssetek hát a friss levegőn, és tegyétek egy kicsit füstösebbé a hétvégi menüt!

Minden grilltípusnak megvan az előnye, az elektromos készülékek általában kisebbek és ezáltal könnyebbek, ám tény, hogy a jellemző füstösséget nélkülözni kell. A gázzal működő sütők között már vannak nagyobb kapacitásúak, ezek használata mellett a takarításuk is könnyű. A faszenes grill viszont a klasszikus élményt nyújtja, és a tüzelőanyag sem probléma, a faszén könnyen tárolható.

Ám igaz, hogy a sütéshez kell némi tapasztalat, a hőmérséklet szabályozása nem olyan egyszerű, mint modernebb társaik esetében, ám az íz kárpótol mindenért! A faszenes grillezés esetében a kulcs a parázs előkészítése. Faszénnel akkor a leghatékonyabb a sütés, ha már nem lángol a parázs, hanem vörösen izzik. A már izzó parazsakat érdemes kicsit megmozgatni, megforgatni, hogy egyenletesen adják le a megfelelő hőt. Utóbbit a grill szellőzőnyílásaival is szabályozhatjuk.

És ha esetleg valami hiányzik otthonról a családi grillezéshez, a Setup Eventre számíthattok, legyen akár szó a sütéshez szükséges kiegészítőkről, vagy a kerti étkezés kellékeiről.


Hasonló cikkek

Mindig örülünk, amikor munkába indulunk!
Lendületben a Setup! Forduljatok hozzánk, ha eszköz kell az élményhez!
Hogy a rendezvény esemény legyen!
Légy egyedi, és lógj ki a sorból!
Ötletek konferenciákhoz
A konferenciák és továbbképzések elengedhetetlenek ahhoz, hogy szakterületünkön naprakészek maradhassunk, és megismerjük a legmodernebb technikákat és...
Konferencia
Ha önre bízták a céges konferencia megszervezését, keressen fel minket bátran!
# Ajánlatkérés

Kérj ajánlatot most, csupán néhány perc.