Bérelhető eszközök

Szűrés
További termékeink
Asztalok, könyöklők divatos bevonása rugalmas huzatokkal, asztalterítő bérlése, spandex székhuzat bérlése céges vagy magánrendezvényekre. Minden asztalra tartozik egy szép terítő is. Kínálatunkban elegáns körabrosz, táblaabrosz, valamint kerti partikhoz vagy kültéri eseményekhez jól használható piros kockás és zöld kockás asztalterítő bérlése is elérhető. Számos színből és anyagból válogathat. Minden rendezvénytípushoz vannak terítőink. Esküvő, céges rendezvény vagy egyéb társasági esemény szervezésén gondolkodik? Akkor szüksége lesz asztal- és székszoknyára is!

A megadott keresési feltételekkel jelenleg nem található egyetlen termék sem. Kérjük próbáljon másik kategóriát választani, vagy más kulcsszóra keresni.

Az univerzális székhuzat ideális megoldás bármilyen típusú rendezvényen. A huzatokat rugalmas, Spandex típusú anyagból varrják, ennek köszönhetően tökéletesen illeszkednek a különböző formájú és méretű székekre. További eszközökre is bérelhető spandex huzat, legyen szó akár könyöklőről, körasztalról vagy táblaasztalról. Hivatalos vagy alkalmi rendezvényekre kínálunk elasztikus (spandex) székhuzatot masnival. kap A huzat a dekoráció alapját képezi, és hivatalos rendezvényeken nélkülözhetetlen kellék. Dekor masnik széles választékban állnak rendelkezésre mind az anyagok, mind a színek tekintetében. A székhuzat, vagy más néven székszoknya előnye, hogy nem igényel vasalást, könnyen tisztítható, és sztreccs anyaga miatt a felhelyezése és a lehúzása is nagyon gyorsan elvégezhető. Termékkínálatunkból lehetősége van asztalszoknya és asztalkasír bérlésére, amelyek tábla- és körasztalra is készülnek. A sűrűbb ráncolással a dekoráció fényűzőbb lesz. Az asztalkasír mellé lehetősége van abroszt is bérelni, körasztalhoz és táblaasztalhoz is egyaránt. Béreljen textíliákat a Setuptól, hogy garantáltan stílusos és elegáns dekorációt teremtsen rendezvényeihez! Rugalmas és megbízható bérlési szolgáltatásunkkal biztosítjuk, hogy minden rendezvényen a legjobb textíliákat használhassa. Ne hagyja, hogy a dekoráció hiánya befolyásolja az esemény hangulatát! Tekintse meg kínálatunkat, és béreljen textíliákat még ma, hogy vendégei egy stílusos és emlékezetes eseményen vehessenek részt.