Utolsó hívás: Céges rendezvény a szabadban!

A szezonzárás közeledtével a Setup segít abban, hogy az idei utolsó szabadtéri rendezvénye valódi siker legyen. Hogyan? Egyszerűen! Szervezzen egy céges bogrács partit a friss levegőn, és élvezze ki az őszi időszak varázsát! Számos előnye van egy szabadtéri rendezvénynek az őszi időszakban, és a Setup minden szükséges felszereléssel ellátja Önt, hogy a nap minden percét kiélvezhesse.

Bogrács: Egy bogrács parti a szabadban mindig jó ötlet. A ropogó tűz mellett főzött finom ételek és a csapat hangulata felejthetetlenné teszi az eseményt.

Melegítő gomba: Az őszi hűvösben a melegítő gomba segít megőrizni a komfortot. A vendégek kényelmét szolgálja, így senki sem fog fázni.

Világító bútorok: Az esti órákban a világító bútorokkal teremtünk hangulatot. Ezek a bútorok nemcsak praktikusak, hanem látványosak is.

Elektromos boci: amely akár 10 liter ital melegentartására is alkalmas

Sátor: A rendezvény szabadban tartásához egy sátor elengedhetetlen. Védje vendégeit az esetleges időjárási változásoktól, és teremtsen egy kényelmes, árnyékos teret az esemény számára.

Válassza a Setup-ot, hogy rendezvénye zökkenőmentesen menjen végbe. Bérelje tőlünk ezeket a kihagyhatatlan eszközöket a szezonzáró szabadtéri rendezvényéhet, és élvezze ki az őszi időszak szépségét.
Ne hagyja ki az utolsó lehetőséget!

Kérjen bővebb információkat, és ajánlatot még ma!
Gyors ajánlatkérés!

Hasonló cikkek

3+1 szuper érv a világító bútorok mellett
Ki ne imádná a hangulatos, különleges és extra látványt nyújtó világító bútorokat? A világító bútorok szolgáltatásunk használatával az Ön rendezvénye...
Bérelhető food truck
Mozdítsa meg a gasztronómia határait! Food Truck bérlése a Set Up Event-nél
Food truck bérlés: az Ön rendezvényére is van ötletünk!
Ki ne imádná a jópofa, vidám, mennyei ételeket kínáló kis kocsikat? Food truck bérlés szolgáltatásunkkal az Ön rendezvényén is ott lehetnek.
Évnyitó partnertalálkozó szervezése
A Setup Event csapatával továbbra is lelkesen dolgozunk azon, hogy segítsünk önnek a hatékony és emlékezetes rendezvények megvalósításában. Érdemes má...
# Ajánlatkérés

Kérjen ajánlatot most, csupán néhány perc.